Zomerstop BBQ
 

De zomerstop komt eraan maar dat willen we samen met alle deelnemers, vrijwilligers, medewerkers en bestuur inluiden. Op woensdag 12 juli van 15.00 tot 19.00 ben je van harte welkom. De hobby zorgt voor een overheerlijke BBQ en koude drankjes.

Kom je ook? Tot ziens op de BBQ!

 
 
 
 
 
Entree
 
De uitstraling deel 2
 

In de vorige nieuwsbrief hebben we aandacht besteed aan de uitstraling en de entree van de Hobby. De eerste stappen zijn gezet en de binnenplaats ziet er weer netter uit.

Er wordt inmiddels ook gewerkt aan een plan om de voorkant onder handen te gaan nemen. De eerste ideeën zien er veelbelovend uit en we gaan daar mee aan de slag.

Nieuwe ideeën zijn nog steeds welkom!

 
 
 
 
 
Zaag
 
Opruimen houtwerkplaats
 

Tijdens de zomerstop gaan we de houtwerkplaats schilderen.

Van 3-7 juli is er in de houtwerkplaats geen activiteit meer, alleen opruimen.

We willen iedereen vragen om te zorgen dat je eigen materialen weg zijn voor 6 juli. Op 6 juli gaan we alles wat er nog staat weghalen zodat we daarna met de opknapbeurt begonnen kan worden.

Op 10-12 juli gaan we schilderen, wil meehelpen? Geef je dan even op via het formulier op het prikbord van de ontmoetingsplaats.

 
 
 
 
 
fietseproject
 
 
Dakkapelletje 

Het kapelletje aan de Daalseweg wordt gerenoveerd ter ere van de 80-jarige herdenking van het bombardement op Nijmegen. De herdenking is op 22 februari 2024. In verband met die renovatie moet het dakje op een verantwoorde en voorzichtige manier verwijderd worden. De restanten moeten wat korter gemaakt worden in verband met het afvoeren door de DAR.

Willen er mensen van de houtwerkgroep helpen om dit realiseren? Neem even contact op met Rob Meeuwsen van het bestuur!

 
 
 
 
 
Nieuwtjes
 
Overig nieuws
 

Ewout en Rob stoppen na de zomer met de werkzaamheden in de Hobby. Conrad gaat de taken overnemen en wordt de nieuwe coördinator.

We willen graag dat ons hobbycentrum weer netjes is en de eerste stappen worden gezet. Hetzelfde geldt voor de website van de Hobby. De oude website was gedateerd en we wilde een moderne en frisse uitstraling. De nieuwe website is de afgelopen maanden gemaakt en staat online! De website is af maar als je nog verbeterpunten hebt, geef ze gerust door.

 
 
 
 
Hobbycentrum de Nonnendaal
 
Fijne vakantie
 

De Hobby staat aan het begin van een nieuw tijdperk. De huidige coördinatoren stoppen en Conrad komt tijdelijk de zaak waarnemen. De opknapbeurt van de Hobby is een mooi startpunt om de Hobby op de kaart te zetten. Dinsdag 8 augustus is de vakantie voorbij en dan gaan we de schouders er weer onder zetten. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. 

Alvast een fijne vakantie!

 
 
 
 

Hobbycentrum de Nonnendaal

Tot ziens op de Hobby

Nieuwe Nonnendaalseweg 98
6542 PL Nijmegen
info@hobbycentrumdenonnendaal.nl
024 378 62 38

 
 
 
facebook   instagram   website
 
Bekijk web version| Uitschrijven