De Nieuwsbrief
 

Het Hobbycentrum bestaat dankzij alle vrijwilligers en deelnemers. Jullie vormen de basis waar alles omdraait en we hebben jullie hard nodig. Op de eerste plaats om samen met collega's je hobby te kunnen uitoefenen en nieuwe dingen te leren. Het hobbycentrum is daarnaast een belangrijke ontmoetingsplek voor de buurt. Een plek waar iedereen welkom is om even een praatje te maken en een bakkie te doen.

Het is belangrijk om iedereen goed te informeren en nieuwe initiatieven te starten. Deze nieuwsbrief is daar een voorbeeld van en we willen regelmatig alle Hobbyisten op hoogte brengen van de ontwikkelingen in de Hobby.

 
 
 
 
 
Entree
 
De uitstraling
 

De hobby is een mooie locatie en dat willen we ook uitstralen. De entree verdient daarom een opfrisbeurt. Een leuk project om samen aan te werken. Het uithangbord, de informatiewand en het gangetje naar het hobbycentrum willen we graag onderhanden nemen zodat het voor nieuwe deelnemers aantrekkelijker wordt om naar binnen te lopen. 

Hoe gaan we dat aanpakken? Zijn er ideeën en wie wil helpen? Zijn er vrijwilligers en deelnemers die mee willen denken en de handen uit de mouwen willen steken? Laat het ons weten of je mee wilt helpen en dan gaan we samen kijken wat je kunt doen.

 
 
 
 
 
Opendag
 
De Opendag najaar 2023
 

In maart hebben we een mooie Opendag georganiseerd. Het zag er goed uit en er waren ruim 40 bezoekers die door onze enthousiaste vrijwilligers zijn rondgeleid.

Hartelijk dank voor jullie inzet!

De Opendag is er om nieuwe leden en vrijwilligers te werven en om aan je vrienden en familie te laten zien hoe leuk het hier is. Het najaar gaan we nogmaals de Opendag organiseren. Ook daarvoor willen we de hulp inroepen van iedereen die trots is op de Hobby en dat wil uitdragen. Samen bereiken we veel meer mensen en door nu te beginnen kunnen we meer voor elkaar krijgen. 

 
 
 
 
 
fietseproject
 
Succes fietsen project
 

Het fietsenproject in samenwerking met Huis van Compassie is begin dit jaar van start gegaan. Wij krijgen kapotte fietsen die we repareren. De fietsen worden daarna weer weggegeven aan mensen die het hard nodig hebben. Inmiddels hebben we dankzij de inzet van onze vrijwilligers een groot aantal fietsen gerepareerd. Het project is een groot succes, zo groot dat er soms geen fietsen meer zijn om te repareren. Ontzettend bedankt voor jullie inzet en hopelijk dat er weer veel kapotte fietsen onze kant op komen!

 
 
 
 
 
Nieuwtjes
 
Overig nieuws
 

Elke donderdag van 13.00 tot 14.30 kunnen deelnemers kleding laten repareren door Nazer.

Helaas is Johan om gezondheidsredenen gestopt als penningmeester. Johan blijft wel bestuurslid en betrokken bij de Hobby. Heel veel sterkte met je gezondheid!

Er is inmiddels een nieuwe penningmeester die de taken overneemt, hartelijk welkom Peter!

Heb je nieuws dat je graag met iedereen wilt delen? Laat het ons weten en we publiceren het in de volgende nieuwsbrief.

 
 
 
 
Hobbycentrum de Nonnendaal
 
4 mei vrijwilligers bijeenkomst
 

We willen alle vrijwilligers uitnodigen om op 4 mei om 14.30 uur naar de vrijwilligers bijeenkomst te komen. De bijeenkomst is bedoeld om van jullie te horen wat er speelt en wat er beter kan in de Hobby. Wie er mee wil helpen met de entree of de komende Open dag? De bijeenkomst is een mooie gelegenheid om elkaar weer eens te ontmoeten en nieuwe afspraken te maken.

Hopelijk tot ziens op 4 mei om 14.30 uur in de Hobby.

 
 
 
 

Hobbycentrum de Nonnendaal

Tot ziens op de Hobby

Nieuwe Nonnendaalseweg 98
6542 PL Nijmegen
info@hobbycentrumdenonnendaal.nl
024 378 62 38

 
 
 
facebook   instagram   website